Interview: Anja van Vugt

Anja van Vugt begon op 28 jarige leeftijd haar kapsalon “Manjafiek”, een mooie zaak in het hartje van Lith. Anja is kapster, schoonheidsspecialiste en visagiste, werkt vooral vanuit haar kapsalon maar komt ook heel af en toe bij de klanten thuis, denk aan trouwerijen, feesten of oudere mensen die ziek of slecht ter been zijn.

Sinds januari 2011 is Anja zowel prive als zakelijk cliënt bij Mijn Papierwerk. “Bij Mijn Papierwerk wordt gekeken naar het totaalplaatje, ze geven een goed advies, zowel over mijn privé situatie als over mijn zaak.” “Mijn oude boekhouder was wel goed, maar ik merk dat ik bij Mijn Papierwerk als extra ook nog eens goede adviezen krijg.” Zelf heeft Anja ooit een basis cursus boekhouden gedaan, maar daar doet ze niets meer mee, Anja houdt zelf haar kas en bank bij en laat de rest lekker aan Mijn Papierwerk over.

Tot op heden heeft Anja alleen haar fiscale administratie onder gebracht bij Mijn Papierwerk, maar over een poosje hoopt zij ook al haar verzekeringen onder te kunnen brengen bij Mijn Papierwerk. “Voor mij is het veel gemakkelijker wanneer ik alles onder een dak heb.” “Het is zo fijn dat wanneer ik vragen heb, ik deze altijd met William kan bespreken.”

“Wat betreft informatie over pensioen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, belasting en alle nieuwe regeltjes, krijg ik goede adviezen”, zegt Anja. “Zelf ben ik nogal een chaoot”, zegt Anja, dus het is heel erg fijn dat Mijn Papierwerk ook uitzoekt en via hun systeem kan zien of ik niet teveel voor veel dingen betaal”. “Ik vind de kosten voor het abonnement heel redelijk, je moet natuurlijk nooit op goede adviezen bezuinigen!” “Mijn eerste jaar bij Mijn Papierwerk moet nog afgesloten worden, dus ik ben heel nieuwsgierig hoe het er uit ziet.”

“Persoonlijk ben ik heel blij met Mijn Papierwerk en heb Mijn Papierwerk aanbevolen aan mijn vriend en schoonmoeder die beiden een eigen bedrijf hebben.”

“Het aller gemakkelijkst is het totaalplaatje in een handige map die Mijn Papierwerk biedt!, ik ben er blij mee!” volgens Anja van Vugt.Lees ook het interview met Henk Flinkerbusch en Eddy Rosier

Lees ook het interview met de familie Weijdt