Interessante links

Financieel werk

 

 

Financieel werk is het juiste adres voor uw particuliere Verzekeringen, hypotheken, uw pensioen en uw financiële planning.

In 2004 is Financieel Werk VOF opgericht en hebben de twee besloten vennootschappen waarvan William Brinkley en Jan van de Veerdonk directeur eigenaar zijn, hun beider kennis op verschillende gebieden samengevoegd in een nieuwe onderneming.

Dit heeft voor u als klant natuurlijk voordelen. Door de samenwerking kunnen wij u op alle financiële vragen antwoord geven en begeleiden in de diverse trajecten.

Financieel Werk VOF maakt onderdeel uit van een financieel netwerk. Binnen dit netwerk is deskundigheid aanwezig om o.a. uw persoonlijke situatie te toetsen op fiscaal en juridisch vlak respectievelijk inzichtelijk te maken en oplossingen aan te dragen op basis van uw wensen en persoonlijke situatie.

Klik op de volgende link voor de website van Financieel werkOm vermogen op te bouwen staan u twee wegen open: sparen en beleggen.

Vrijwel iedereen heeft wel één of meer schadeverzekeringen.

Het begrip “levensverzekering” is ruim, omdat er diverse soorten levensverzekeringen zijn.

Er zijn maar weinig momenten in uw leven waarop u een zo’n zwaarwegende beslissing neemt als het afsluiten van een hypotheek.