INTERVIEW: FAMILIE WEIJDT

  • Maandag 2 mei 2022

“Hetgeen Mijn Papierwerk doet voor ons, heeft ons veel meer rust gegeven, ik zit veel minder te sorteren” volgens de heer Weijdt, “je hoeft niet overal meer achteraan, het oude kantoorhandwerk is afgelopen”. We hebben op deze manier tijd voor leuke dingen! De heer Weijdt is correspondent voor het blad “Holland Focus” (Holland Focus is een glossy magazine voor expats uit Australië) en is regelmatig een dagje op stap samen met zijn vrouw om artikelen te vergaren en mooie foto’s te maken.

“Sinds Mijn Papierwerk in 2008 is gestart zijn wij al abonnee, als een van de eersten en zouden het niet meer anders willen”. “Wij kennen William Brinkley inmiddels ruim 20 jaar, hij is een buitengewoon vertrouwenspersoon van ons geworden”, “De maatschappij waar wij in het verleden aan verbonden waren deed eigenlijk niets voor ons, William heeft ons altijd uitstekend geadviseerd en laten zien dat wij voor een aantal zaken zoals opstal en inboedel, dubbele kosten betaalden”

Het eerste half jaar nadat we ons aangesloten hadden bij Mijn Papierwerk hebben we redelijk intensief contact gehad in verband met het opbouwen van het dossier, momenteel hebben we twee contactmomenten per jaar inzake belastingen et cetera, en daarnaast kan ik altijd bellen wanneer ik vragen heb. Ik krijg op een gegeven moment een berichtje dat William de mutatiemap nodig heeft, hoef ik alleen even aan te vullen, ik lever de map aan en heb er verder geen omkijken meer naar. Verder is er wat betreft het administratieve gedeelte geen contact meer nodig, heel prettig voor mensen die verder geen rompslomp meer willen. Naast het contact met William hebben wij ook contact met Jan en Dorrit van de Veerdonk inzake enkele verzekeringen die onder Jan zijn portefeuille vallen.

Mijn Papierwerk traceert lijnen binnen je administratieve mogelijkheden, fiscale rechten die je hebt, recht op zorgtoeslag, dat was nieuw voor ons; zo’n twee jaar geleden werden wij door Mijn Papierwerk gebeld met de mededeling dat wij recht hebben op zorgtoeslag, dit wisten we niet. Kijk, dat zijn nog eens leuke dingen!

“De abonnementskosten voor Mijn Papierwerk liggen absoluut niet hoog, wanneer we een keer naar de Chinees gaan zijn we meer kwijt….dus daar moet je het niet voor laten!” “Het is voor ons een hele geruststelling dat er iemand op de achtergrond is die toekijkt en er voor zorgt dat bij jou alle zaken goed lopen”, volgens mevrouw Weijdt. Zodra er voor ons ook maar iets verandert trekt Mijn Papierwerk meteen aan de bel en meldt dit aan ons.

Wij zouden Mijn Papierwerk aan iedereen volmondig aanbevelen! Wij zijn dik tevreden: vooral zo doorgaan!Mijn papierwerk

Bekijk ook de website van Financieel Werk!

 

Powerd by Media Presentaties!

Contact opnemen

Mijn papierwerk
Postbus 27
5258 ZG BERLICUM

 073-511 76 60
 info@mijnpapierwerk.nl