INTERVIEW: HENK FLINKERBUSCH EN EDDY ROSIER

  • Maandag 2 mei 2022

Henk Flinkerbusch en Eddy Rosier uit Oss (bijna 31 jaar samen): “Bij Mijn Papierwerk ben je geen nummer, het contact is altijd heel persoonlijk en de ontvangst op het kantoor heel hartelijk.” “Wij kennen Jan van de Veerdonk al heel wat jaren, dus vertrouwen is er absoluut.”

Henk geeft aan dat naast de standaard contact momenten, Mijn Papierwerk altijd te bereiken is voor de vragen die er zijn. “Deze maatschappij is heel onpersoonlijk aan het worden”, volgens Eddy, en wij zijn heel blij dat wij als mens en niet als nummer behandeld worden.” “Wij zouden niet weten wat we zonder hun moeten”, zegt Henk, wij hebben helemaal geen verstand van al die papieren.” Het is voor ons heerlijk dat we alle papieren in de map kunnen stoppen, belangrijk of niet, en Jan en William kijken er naar en lossen het op.

De hoeveelheid papieren van ons is zo groot dat wij anderhalve map nodig hebben. “In het verleden hebben we een verzekering gehad bij onze vorige verzekeraar, en wat bleek, wanneer een van ons twee zou overlijden, zou het gespaarde bedrag komen te vervallen”, gelukkig voor ons heeft Jan dit ontdekt en voor ons opgelost, anders waren we ons geld toch kwijt geweest.”

Henk wil heel graag benadrukken dat zij blij zijn met Financieel Werk en Mijn Papierwerk. De kosten van het abonnement vinden wij echt niet te veel, wij hebben er al zoveel voordeel uitgehaald, dat is het zeker waard! Henk geeft aan dat de buurman ook dit jaar zal overstappen naar Mijn Papierwerk en Mijn Financieel Werk, daar wordt al aan gewerkt. “Wij hebben heel veel van Jan en William geleerd, ze luisteren ook echt naar hun klanten, wanneer Jan op bezoek komt praten we niet alleen over verzekeringen maar ook over andere dingen waardoor Jan weer ideeën op kan doen.”

Eddy geeft duidelijk aan dat Mijn Papierwerk een hele goede aanvulling op hun leven is. “ Wij weten wat Jan voor ons doet, en wij zouden graag wat voor hem doen”. “Je kunt altijd en altijd bij hun aankloppen”, zegt Henk, we nemen snel weer contact op met William, want de blauwe brieven ligger er al weer!.” Het is een bedrijf waar we achter staan!Mijn papierwerk

Bekijk ook de website van Financieel Werk!

 

 

Powerd by iZiWEB !

Contact opnemen

Mijn papierwerk
Postbus 27
5258 ZG BERLICUM

 073-511 76 60
 info@mijnpapierwerk.nl